- автор: Олена Гордовенко
- дата: 14.07.2016
- журнал: Burda 5/2016
- викрійка: # 107
- складність:
Опис
Вітаю! Сьогодні я до Вас з сукнею , яка сподобалася і зшила відразу ж після виходу журналу . Дуже зручна в носінні і проста у виконанні . Замість канта поставила тасьму , яка завалялася у мене з часів молодості , так як канти пропоновані магазинами виявилися грубуватими і блискучими , а виготовити сама полінувалася . Тканина невідомого походження і складу , до тіла приємна . Із змін, як завжди подовжувала на 3 см ліф і спідницю до комфортної довжини , розмір 44 , без припусків . Дякую, що завітали , всім добра і натхнення !
Одна куртка з двох викрійок
Здравствуйте уважаемые мастерицы! Сегодня хочу показать Вам курточку, которую сшила в начале...
Вишиванка
Здравствуйте уважаемые мастерицы! Сегодня я к Вам с вышиванкой. Ткань – тоненькое домотканное...
Чоловіча куртка
Доброго дня всім! Виставляю на ваш розсуд чоловічу куртку. Викрійка сподобалась. Дещо змінила, це...
6 Коментарів
У цієї моделі так красиво розташовані вигнуті рельєфні шви - ніби сонячні промені на спідниці. Мені подобається ваш варіант. Лаконічно, з тонкими червоними акцентами. І брошка гарна!
Дякую Олена за добрі слова.
Олено, гарна сукня, ніжна та витончена, з акцентами по рельєфних швах. Яка універсальна викрійка! Такі різні сукні, пошиті за нею: від яскраво-молодіжної до майже класичної.
Дякую, Ірина!
Вдала модель, милуюся нею! А Вам так личить! Красива та майстерна робота.
Світлана, дякую за добрі слова.