- автор: Irina__Shved
- дата: 16.04.2016
- журнал: Burda 3/2016
- викрійка: # 120 А
Опис
Доброго дня, дорогі форумчанки! Сьогодні я до вас з новим своїм творінням. Сукня сподобалася відразу, як тільки побачила перший анонс журналу. Шилася дуже швидко, буквально за два вечори. Тканину я взяла французький трикотаж бордового кольору 1,5 м. Шила без блискавки, тому що тканина дуже добре тягнеться. Саме тому взяла 34 розмір замість 36 і ще вшивала збоків. Зріз волана не обробляла - тканина не обсипається. Зі змін - додала рукавчик від топа мод. 129 з цього ж номера. Єдине, горловина трохи відстовбурчується, буду переробляти.
Викрійка дуже сподобалася, планую зшити по ній літнє плаття без волана і без рукава.
Завжди рада відгуками і конструктивній критиці:)
Сукня в стилі 60-х
Вітаю всіх форумчанок! Сьогодні хочу показати сукню, яка запала мені в душу ще з моменту першого...
Сукня за мотивами Дольче
Доброго дня усім форумчанкам! Давненько я не виставляла свої роботи, хоча шиттям займалася активно...
Блуза з "руїнами"
Вітаю всіх! Показую ще одну блузу для сестри. Тканина - купонний шифон - 1 м. Так як купон йшов...
Блуза з воланом
Доброго дня всім форумчанкам! Сьогодні я до вас із простенькою моделлю - дуже популярною на...
Сукня до дня народження сестри
Вітаю всіх любителів пошити і не тільки)) Сьогодні хочу показати вам плаття, яке шила сестрі...
Комбінезон по викрійці плаття
Вітаю всіх форумчанок і гостей сайту! Давненько я не виставляла тут свої роботи, ніяк не могла...
Сукня в клітинку
Доброго вечора усім майстриням! Сьогодні хочу показати вам сукную-сорочку, яку зшила наприкінці...
Жовта сукня із совами
Добрий день, шановні жительки ФФ! Сьогодні хочу поділиться з вами своїм варіантом улюбленої для ...
Пальто у яскраву клітинку
Ще одне моє нове творіння - дуже популярне на ФФ пальто на теплу весну. Викрійку брала на 2 розміри...
Плаття для улюбленої сестрички
Сукня з французького трикотажу з відкладним коміром . Викрійку пуловера подовжила до необхідної...
Моє смарагдове плаття
Одна з перших моїх робіт , які виходили в світ) Тканина - атлас , підкладка трикотажна . Шила точно...
4 Коментарі
Гарна ідея додати рукав. Сукня дійсно ефектна і дуже вам личить і за кольором, і за фасоном.
Дякую, дуже приємно від Вас це чути)
Який колір! Стигла вишня-моя любов.
Єдиного мені здається не вистачає, це позначки для участі у конкурсі #хочувжурнал))
Я б голосувала за цю сукню
Ольга, дуже Вам вдячна) єдиний нюанс, потрібно викрійку купити на сайті, щоб брати участь у конкурсі