- автор: Antonina
- дата: 04.05.2019
- журнал: Burda 11/2015
- викрійка: # 101 С
- складність:
Опис
Привіт, дівчата!
Цю сукню я зшила навздогін останнім теплим дням минулого літа. Тканина - рожева бавовна в дрібні білі квіточки, підкладка - тонкий білий батист. Тканини на цю сукню купила під час відпустки у Львові.
Викрійка чудова, нічого змінювати не довелось. Між основною тканиною і підкладкою вшила подушечки, щоб не доводилось ховати бюстгальтер. Сукня надзвичайно легка і повітряна, так і хочеться в ній танцювати або кружляти. Минулого літа їздила в ній на велосипеді - вітер роздував спідницю, відкриваючи білий батист підкладу, і я почувалась як в кіно :) У мене взагалі особливі почуття до одягу з підкладкою, особливо це стосується суконь.
Дякую за увагу. Всім творчого натхнення!
Сукня з віскозного крепу - 2019/12, 117
Привіт, товаришки по хоббі! :) На відміну від попердньої публікації, ця сукня ще гаряча від праски...
Лляна сукня - 2019/5, 107
Привіт, дівчата! Карантин дав змогу сфоткати давно пошиті речі. Цю сукню зшила минулого літа,...
Сукня-тренч - 2018/4, 104
Ще раз привіт :) Хочу показати вам свою вимучену сукню-тренч. Шила я її всю зиму, довго і муторно....
Жовта сукня - 2016/12, 107
Привіт, колежанки по хоббі :) Сьогодні хочу показати вам своє платтячко пошите кілька місяців тому...
Блузка 2019/3 - 103A
Привіт, дівчата! Хочу вам показати блузку зшиту по викрійці з березневого журналу. Зшила я її...
Біла джинсова сукня
Привіт, дівчата! Хочу показати вам свою пошивушку з минулого літа. Сшила цю сукню минулого літа,...
Спідниця-олівець в клітинку
Вітання рукодільниці! Хочу показати вам свою першу спідницю олівець, з якої я задоволена - мені в...
Крепова блузка "Комахи"
Привіт, дівчата! Хочу показати вам блузку, яку я шила кілька років тому, але все ніяк не вдавалось...
Смугаста сукня
Привіт, дівчатка! Цю сукню дошила ще влітку, зараз просто хочу повикладати свої роботи на...
10 Коментарів
Подобається ваш тендітний та ніжний образ)
Дуже дякую! :)
Очень красивый девчачье-милый сарафанчик, который так идёт вам, Антонина)))
Вещи с батистовым подкладом, у меня тоже ассоциируются с романтикой и кино. В них действительно чувствуешь себя особенно)))
Желаю, Вам в этом году побольше возможности выгуливать Ваш чудесный сарафанчик!
Дякую Вам дуже за добрі слова! :)
Антоніно, ви така мила в цій сукні! Прекрасна модель і тканина.
Щиро дякую! :)
Антоніна, чудова сукня, дуже вам личить. Так і уявила вас на ровері, дуже романтичний образ.
Дякую дуже! :)
Чудесное платье, очень нравится , обязательно обращу внимание на него, сама люблю такую женственность!! Спасибо за ваш пример !
Дуже раджу! Викрійка чудова, навіть талію не прийшлось завужувати, а це класична зміна в кожній моделі від Бурди )