4 серпня 2019 864 переглядів Antonina
13

Викрійка

Автор: Antonina
Журнал: Burda 12/2016
Викрійка: # 107
95 грн

Опис

Привіт, колежанки по хоббі :) 

Сьогодні хочу показати вам своє платтячко пошите кілька місяців тому. Розкроїла його і не починала шити десь місяць - не знала як шити оті защипи і не могла наважитись. Потім як наважилась сукня пошилась дуже швидко - очі бояться, а руки роблять. Тканина - важкий візкозний креп, дуже хорошої якості. Спочатку як тканина тільки приїхала мені навіть здалось, що вона занадто важка і буде виглядати як заслона. Однак пізніше я все-таки вирішила спробувати. 

Сукня повністю пошита за викрійкою, єдина зміна - моя довжина трішки довша, ніж в оригіналі. Дуже стильно мені ця сукня виглядає з чорними сандалями на товстих підборах, але, нажаль, фото такого не маю. Колір сукні в житті ближчий до журнального варіанту. 

Це все, що можу сказати про цю сукню. З суб"єктивного - почуваюсь у ній грайливою дівчинкою, поділ сукні приємно колишеться під час ходи. Ще мені здаєтсья, що цю сукню ні в якому разі не можна стилізувати пояском, от втрачає вона тоді свою "волю" і грайливість. 

Вдалих швейних проектів вам! 

Тоня

13
Сукня з віскозного крепу - 2019/12, 117
Лляна сукня - 2019/5, 107
Сукня-тренч - 2018/4, 104
Блузка 2019/3 - 103A
Плаття-зефірка 2015/11 - 101
Біла джинсова сукня
Спідниця-олівець в клітинку
Крепова блузка «Комахи»
Смугаста сукня

Коментарі (13)

Олена Рапова
Олена Рапова5 серпня 2019, 10:09

Антоніно, яка гарна фотосесія! Ви дійсно, як дівчинка, просто сяєте в цій сонячній сукні. Пошито бездоганно, складочка до складочки.

Antonina
Antonina5 серпня 2019, 11:00

Дякую дуже! Шити завжди стараюсь якнайакуратніше, бо потім кожна недосконалість мучить мою душу перфекціоніста )) 

Марина
Марина5 серпня 2019, 12:09

Как же это красиво, Тонечка! Волшебное платье! Вы такая хрупкая, нежная как диковенный цветочек:)))

Antonina
Antonina7 серпня 2019, 15:38

Велике дякую за добрі слова! :)

Marina
Marina5 серпня 2019, 20:55

Тоня,получилось очень прелестное платье!Красиво играет этот объем,а складочки-просто ювелирно)))Образ французский))

Antonina
Antonina7 серпня 2019, 15:38

Дякую дуже! :) 

Тетяна  Гарькава
Тетяна Гарькава6 серпня 2019, 19:27

Ця модель ніби створена для вас , так вона вам пасує .І крій , і колір все робить вас в цій сукні тендітною іромантичною

Antonina
Antonina7 серпня 2019, 14:58

Дякую, мені дуже приємно!

Antonina
Antonina7 серпня 2019, 15:37

Дуже дякую, надзвичайно приємно! :)

Лорка
Лорка7 серпня 2019, 13:36

Дуже гарна сукня! І Ви в ній дуже гарні!!! Антоніно, пошито бездоганно, дарма Ви боялися тих защипів!)

Antonina
Antonina7 серпня 2019, 14:57

Щиро дякую! Очі бояться, а руки роблять :)

Iryna Соловйова
Iryna Соловйова7 серпня 2019, 21:45

Ця сукня неймовірно личить вам! Розкажіть, будь ласка, як обробляли зріз воланів на грудях?

Antonina
Antonina8 серпня 2019, 12:09

Дякую дуже! Волан обробляла наступним чином - запрасувала всередину припуски по краю волану (~0,5 см), потім по запрасованому краю обшила вузеньким і густим зигзагом. Зигзаг у мене був не стандартний, а такий скошений трохи. Після цього обрізала припуск акуратно якнайближче до шву.