14 червня 2016 279 переглядів Таня Зосімова
21

Опис

Дорогие мои форумчанки, как Вы наверное уже знаете, ежегодно во вторую субботу июня на планете Земля проходит Международный День Вязания на публике. Для меня- это долгожданное собитие, т.к. в Украине это впервые. Не могу не поделится с Вами своими впечатлениями и безграничной радостью. В рамках проэкта проходил конкурс вязания на скорость, у меня третье место ;)

Так же прошел конкурс на вязание пинеток и шапочек. Все что было связано в этот день с любовью, передается в Дом Малютки города Кременчуг. 

Удивил меня тот факт, что мужчины у нас вяжут лучше женщин ;)

Организация праздника тоже очень порадовала. Спонсоры были щедры. Пряжа и призы шикарны.

Таких эмоций и ярких впечатлений просто в Парке я давно не испытывала. Спасибо всем причастным!!!

21
Жакет 118
Флешмоб «Шиємо жакет 118 разом»
39 зустріч Київського Клубу « Пухнастий гламур»
Блуза з органзи
38 зустріч Київського клубу “Magic Red Party”
Весняний парад суконь від «Fashion capital UA»
«Сукня з прошви». 8-ма зустріч КШК «Fashion Capital UA»
Перейменування Київського Клубу
7-ма зустріч «Швейних штучок»
Костюм в клітинку. «Швейні штучки»
Брючки «Цвіт Гліциній» ІІ київський флешмоб
ІІ Київський флешмоб «Цвіт Гліциній»
MAXIсукня на пікнік
Перший Київський Флешмоб «Lady in red»
Сукня «Tender passion»
Спідниця «Сицилія»
З Новим роком!!!
«Твідовий дует» у стилі 60-х
Елегантна спідниця з бантом
Незвичайна вишиванка
Вінтаж від Burda 1965. Костюм у стилі «Ретро».
Сукня « Таня» від Тані Зосімової
Літній пуловер з кольє
Оксамитова маленька сукня
В'язаний чокер з перчинками
В'язане кольє-чокер
В'язана сукня Oversize
З Новим роком!!!
Сукня «Ароматна кава і бірюза»
І знову в'язана вишиванка
Шапки + шарфи
Тепла осінь
Жакардовий комплект
Перемога!!! Ура!
Жакет cпенсер із баскою
Сукня приталеного крою з виточками на талії
Топ з перекрученими бретелями
Блуза з ефектом запаху і папугою
Тропічна сукня
Кораловий топ з морськими зірочками
Спідниця довга у стилі хіпі
Двійка: болеро+майка
Розкіш льону. Блуза
Топ «Ніжність»
Сорочка в ковбойському стилі
комплект : піжамні штанці + елегантна блуза
Весела сорочка
Жакет з плісированим комірцем
Комплект для маленької леді
Яскрава сукня з горошком та вишнями
Літня сукня з червоним мереживом
Плетена туніка
Ажурний пуловер реглан
Кардиган і шаль «Квітуча вишня»
Фіалкове намисто
Жакет в осінніх кольорах
Вовняне намисто
Виноградний жакетик
Пуловер «Біскайський залив»
Бірюзовий кардиган з вишитими рукавами
Строкатий кардиган з «широкими косами»
Жилет з ажурними квітами, сплетеними гачком
Пуловер в горохи
Сочная зелень
Незвичайна вишиванка
Пуловер для подорожей
Пуловер в стиле burberry
Фіалка
Бирюза
Морская волна
Серый свитер с цветочками
Бузковий светр з суцільним коміром-хомутом
Маковый пуловер
Дамский кардиган
Шапочки и шарфики
Вязаное кимоно
Мятный свитерок
Чудовий валяний шарф
Мужской пуловер с жакардовым узором
Светр з ангори
Прикрашання светра квітами з войлоку
Нарядна спідничка
Нарядний светр

Коментарі (21)

Олена Рапова
Олена Рапова14 червня 2016, 11:07

Таню, дякую за репортаж і чудові фото! Рада, що ви мали змогу прийняти участь у цьому святі:) Колись в іншій віртуальній спільноті я виступила з ініціативою проводити День в'язання на ФФ. Було цікаво подивитися на багато в'язальних робіт в один день. Думаю, варто і на нашому сайті наступного року започаткувати таку традицію. Вітаю з призовим місцем!

Таня Зосімова
Таня Зосімова14 червня 2016, 11:21

Дякую, Олено! Словами важко передати ту атмосферу й настрій, які вітали на Святі. Емоціі зашкалювали у всіх присутніх. Стан ейфоріі захоплював навіть тих людей, що просто гуляли парком. Дамочка з мопсом попросила спиці і теж приєдналась ;) . Слава богу, завдяки спонсорам ,пряжи було дуже багато.Дві жіночки, прогулюючись , обізвали нас "Сектою в'язунів", а на зворотньому шляху забажали теж приєднатись до нас.

Тетяна  Гарькава
Тетяна Гарькава14 червня 2016, 17:44

Таню, це , дісно , Ваш день.Вітаю.Ви витворюете такі чудові вироби , справжня майстриня. Зичу Вам творчих успіхів і втілення в життя усіх ваших задумів.

Таня Зосімова
Таня Зосімова14 червня 2016, 18:21

Дуже дякую! Тетяно, а чому Ви нам нічого новенького не демонструєте, впевнена Вам також є що показати ;)

Svitlana
Svitlana14 червня 2016, 20:25

Мої вітання! І ще: це дуже круто - такі веселі змагання з доброю метою.

Таня Зосімова
Таня Зосімова14 червня 2016, 20:37

Дякую, Svitlana! Це щастя - усвідомлювати, що ти можешь хоть щось зробити для інших, тим більше крихіткам з Будинку Маляти.

Наталья
Наталья15 червня 2016, 08:18

Примите и мои поздравления! :-) Глядя на такие яркие, веселые фотографии, захотелось оказаться там и приобщиться к вашему вязальному сообществу. Связанный тролль и пончики - прелесть *-*

Таня Зосімова
Таня Зосімова15 червня 2016, 09:29

Наташа, спасибо огромное! В следующем году обязательно приходите, вход свободный для всех желающих. Анонс найдете на этом сайте в разделе новостей ;)

Надія
Надія16 червня 2016, 09:20

Тетяна, дякую за такий цікавий пост, та що долучили нас до цього свята!!!
Такий стілець та плед мені теж потрібні!))) Вітаю з перемогою!
Ох, ну і підняли ж Ви мені настрій з ранку!))

Таня Зосімова
Таня Зосімова16 червня 2016, 09:33

Дякую, Надюша! Приіжайте в Киів, сплетемо не один плед та стілець ;) Треба нам вже свято Бурда влаштувати і зібрати всіх форумчанок разом в одному місці, так вже хочеться всіх побачити ;)

НАДІЯ
НАДІЯ16 червня 2016, 16:08

клас, вітаю)))) і чому я про все дізнаюсь вже пост фактум)))

Таня Зосімова
Таня Зосімова16 червня 2016, 16:12

Дякую, Надюша! Все , наступного разу без тебе не піду ;) обіцяю ;)

NS
NS17 червня 2016, 13:15

Первый год слышу о таком празднике. Даже захотелось приобщиться)))

Таня Зосімова
Таня Зосімова17 червня 2016, 13:22

Буду очень рада! Праздник действительно необычный, но очень захватываючий. Настолько душевный и яркий, что забываешь обо всем и погружаешься в атмосферу творчества. Такое невозможно забыть, обязательно приходите в следуючем году ;) !!!

Лорка
Лорка17 червня 2016, 13:40

Таню, по доброму заздрю!!! Уявляю, як там було цікаво, якщо навіть від фото очей не відвести! Дуже б хотілося побувати на такому святі! Підтримую ідею зустрічі! )

Таня Зосімова
Таня Зосімова17 червня 2016, 13:45

Дякую, Лора! Нажаль фотки - це приблизно 1% від побаченого, словами не передати - треба приіхати і подивитись, задоволення гарантовоно ;)

Ірина
Ірина18 червня 2016, 00:11

Таню! Вітаю з призовим місцем! Дійсно, дивлячись на фото, заряджаєшся позитивом! Стільки майстерності та тепла! Стілець ваших рук справа7 Незвично бачити чоловіків зі спицями в руках! Вони, виявляється, ще й в'язати вміють!

Таня Зосімова
Таня Зосімова18 червня 2016, 08:57

Дякую, Іро! Стілець не мій, але собі вже на дачу роблю подібний ;) Чоловіки мене теж здивували - в'яжуть дуже якісно і охайно. Свято захоплююче, приіжайте наступного року з донечкою ;)

Ірина
Ірина18 червня 2016, 11:22

Дякую за запрошення! Показуйте стілець, як доробите. Ваші в'язані речі відрізняються особливим шармом.

Олена
Олена19 червня 2016, 10:24

Танечка, с праздником вас! Это, действительно, ваш день: я вашими вязанными вещами всегда любуюсь :) Радует, что в последнее время наши люди стали креативнее в вопросах проведения различных праздников и мероприятий. Завидую белой завистью, тоже хотелось бы побывать на таком мероприятии. С призовым местом вас! А по поводу вяжущих мужчин, так меня этим не удивишь: у меня одноклассник в школе вязал и директор школы обвязывал свою жену (классные и стильные вещи у него получались).

Таня Зосімова
Таня Зосімова19 червня 2016, 10:33

Спасибо большое, Лена! Хотелось бы, что бы и остальные мастерицы нашего сайта были тоже на этом празднике. Мне Вас не хватало ;( Надеюсь, что этот праздник приживется в Украине и будет проходить во всех городах!