Опис
Вітаю всіх майстринь!
Із радістю повідомляю, що відсьогодні на честь 70-річчя журналу Burda ми оголошуємо конкурс-флешмоб «Мій перший номер Burda»!
Взяти участь у флешмобі дуже просто. Опублікуйте в період з 20 березня по 20 травня на фотофорумі нашого сайту або в коментарях до поста на нашій сторінці у Фейсбук фото, на якому зображені ви із найстарішим журналом Burda з вашої особистої колекції в руках. Це може бути номер за будь-який рік, будь-якою мовою. Рік та номер виходу журналу вкажіть в описі (на фотофорумі і у назві) до фото.
А ми підготували для вас справжні фанатські призи, які отримають 5 власників найстаріших за датою видання журналів Burda:
1, 2 і 3 місця - передплата на журнал Burda Style на друге півріччя 2020 р.
4 та 5 місця - по 10 будь-яких електронних викрійок на сайті burdastyle.ua
10 учасників, які отримають найбільшу кількість лайків у Фейсбук та на сайті, виграють заохочувальний приз у вигляді однієї будь-якої електронної викрійки на сайті burdastyle.ua
Крім того, серед учасників, які протягом проведення конкурсу оформлять передплату на сайті www.portmone.com на друковану версію журналу Burda Style на всі місяці до кінця цього року, буде проведений розіграш 10 наборів косметики Yves Rocher.
Чекаємо на ваші фото і розшукуємо найраритетніший номер Burda!
Як редактор сайту я не беру участь в розіграші призів, проте із задоволенням хочу поділитися власною історією знайомства з Burda. Я почала шити з Burda ще із найпершого його номеру в СРСР за березень 1987 р. Ці перші випуски передавали з рук в руки на ніч, щоб перезняти на кальку вподобані викрійки. Мій власний перший номер Burda - 7/1991, його колись подарувала мені подруга. Кожна сторінка омріяна, кожне слово в ньому прочитане, практично кожну модель хотілося пошити) А деякі викрійки актуальні і зараз. З тих пір назбиралася величезна колекція журналів Burda. Не уявляю, як би я шила без цього славетного журналу!
Сорочка із журналу Knip mode
Вітаю всіх майстринь! Як я згадувала раніше, цієї весни захопилася пошиттям сорочок, тож ось іще...
Сорочка з журналу Burda 6/2022
Вітаю всіх майстринь! Два роки я дивилася на цю модель на інших сайтах Burda і мріяла її пошити....
Найпопулярніша сукня на фотофорумі
Вітаю всіх майстринь! Так сталося, що сукня була пошита три роки тому, а фото в ній з’явилися...
Довга спідниця з оригінальною зборкою на талії
Вітаю всіх майстринь! Викрійка цієї спідниці давно подобалася, але на пошиття надихнув проєкт Ольги...
Вельветовий брючний костюм
Вітаю всіх майстринь! Викрійка штанів з цього ж номера сподобалася простотою. Жакет навпаки...
Оригінальна сорочка з журналу Burda 8/2022
Вітаю всіх майстринь! Львівська погода на відміну від херсонської дозволяє влітку носити одяг з...
Оригінальна сорочка з журналу Burda 4/2024
Вітаю всіх майстринь! Сорочку пошила з бавовняної сорочкової тканини з еластаном. На мій 38-й...
Блузон з обкладинки Burda 10/2016
Вітаю всіх майстринь! Блузон пошила із затишної шерстяної картатої тканини в улюбленій синьо-...
Сірий костюм трійка у клітинку. Топ
Третій предмет у костюмі - топ, який спочатку в плани не входив. Але залишилася тканина і, коли...
Сірий костюм трійка у клітинку. Штани
За що я вже 37 років люблю викрійки Burda, так це за все) За те, що одяг, пошитий по них, чудово...
Сірий костюм трійка у клітинку. Блейзер
Вітаю всіх майстринь! Із сірої картатої тканини у мене вийшов костюм із трьох речей, тож розділила...
Трикотажна сукня за один день
Вітаю всіх майстринь! Надихнувшись темою нової зустрічі київського клубу Fashion Capital UA «Сукня...
Вельветова сукня шифт
Вітаю всіх майстринь! Маючи стрижку каре, я не могла пройти повз симпатичної сукні в стилі 20-х з...
Джинсова сукня як у Fendi
Вітаю всіх майстринь! Спочатку я захотіла пошити сумку-ремінь Burda 5/2023#132, потім сподобалася...
Апсайклінг: спідниця, перешита із джинсів
Коли два роки тому не стало мого чоловіка, я куталася в його светр, як в обійми. Хотілося носити...
Сорочка з трикотажними манжетами
Вітаю всіх майстринь! Сьогодні у мене сорочка з історією. Шила її в останні мирні дні перед війною...
Яскрава сукня на осінь
Вітаю всіх майстринь! Коли ця сукня тільки з’явилася в першому анонсі журналу Burda 8/2023, я саме...
Жилет «Мебіуса»
Вітаю всіх майстринь! Сьогодні у мене незвичайний жилет, викрійка якого була в закладках ще з...
Сукня в дусі 70-х
Вітаю всіх майстринь! Представляю чудову модель сукні з запахом. Дуже зручна, нічого не зсувається...
Спідниця-олівець і топ-бюстьє
Вітаю всіх майстринь! Стає тепліше, тож комплект зі спідниці-олівця і топа-бюстьє пошився дуже...
Сукня максі з шифону
Вітаю всіх майстринь! Сукня максі з натурального шифону. Зазвичай я уникаю зв’язуватися з ним, та...
Лляний блейзер: ідеальна викрійка Burda
Вітаю всіх майстринь! Сьогодні із задоволенням демонструю мій новий блейзер. Пошила його з...
Сукня з нового номера Burda 7/2023
Вітаю всіх майстринь! Ви ще тільки придивляєтеся до моделей Burda 7/2023? А у мене вже готова сукня...
Джинсова сукня-сарафан
Вітаю всіх майстринь! Ця сукня - перша за війну річ, яку захотілося пошити. Для себе відразу...
Анорак з лисичками
Вітаю всіх майстринь! Дуже сподобався трикотаж з лисичками, вирішила пошити з нього анорак. Не...
Тільник із зав'язками. Флешмоб "10-бальний шторм захоплень"
Цього літа я нарешті пошила собі модний смугастий пуловер. Його показом із задоволенням приєднуюся...
Теракотова сукня з мусліну
Якщо ви шукали викрійку сукні на спекотне літо, то це вона. Простора модель, яка майже не...
Блейзер в чоловічому стилі
Вітаю всіх майстринь! Блейзер пошила для доньки. Із задоволенням демонструю, оскільки результат нас...
Довга сукня з пластроном
Вітаю всіх майстринь! Ця модель теж відразу потрапила у мій список "хотілок", і ось за вихідні...
Тепле зимове півпальто
Вітаю всіх майстринь! Півпальто з Каталогу 2/2014 відразу зацікавило і вирішила пошити його собі із...
Пальто демісезонне
Вітаю всіх майстринь! Пальто пошила для доньки, демонструю сама) Мегапопулярна викрійка сподобалася...
Вінтажна блузка зі складками Burda Moden 5/1959
Модель, яка зачепила з першого погляду на неї - абсолютно "моя" блузка. Дуже хотіла її пошити і...
Сукня-сарафан як у 90-х
Вітаю всіх майстринь! Ця модель рік не давала мені спокою, тож цього літа я її таки пошила. Подібні...
Блузка "задом на перед" з цікавою спинкою
Вітаю всіх майстринь! Що можна пошити з одного метра тканини і однієї чоловічої сорочки? У мене...
Захисна маска з котами
Вітаю всіх майстринь! Після створення власного МК "Як пошити медичну маску" вирішила пошити ще...
Новий чохол для стільця за 1 годину
Вітаю всіх майстринь! Щільну бавовну з кумедними котами отримала колись в подарунок від подруги....
Простий светр оверсайз
Светр оверсайз сплела на подарунок для подруги. Дуже проста, ефектна і затишна модель. Спинка і...
Пальто-"пуховик"
Любі майстрині, з найкращими побажаннями вітаю всіх з прийдешнім Новим роком! Нарешті трошки...
Пальто оверсайз кольору кемел
Вітаю всіх майстринь! Отримала в подарунок від подруги чудову тканину благородного кольору кемел і...
Блузка до еко-флешмобу "Я її зробила із..."
Вітаю всіх майстринь! Здається, ще недавно я шила для своєї двоюрідної сестрички пальто, а тепер...
Оригінальна сумка-рюкзак з каталогу 1/2018
Вітаю всіх майстринь! І знову проект за викрійкою з електронного каталогу Burda. Цього разу пошила...
Анорак з капюшоном з каталогу Burda 1/2019
Вітаю всіх майстринь! Доньці дуже сподобався триколірний анорак з електронного каталогу Burda 1/...
Пуловер-тільник 118 Burda 2/2019
Вітаю всіх майстринь! Продовжую показ речей, пошитих цього літа для доньки. Простий смугастий...
Сукня з електронного каталогу
Вітаю всіх майстринь! І знову демонструю обновку для доньки) Вперше шила за викрійкою з...
Широка смугаста спідниця
Вітаю всіх майстринь! Демонструю спідницю для доньки. Пошита вона точно за викрійкою, додала лише...
Пуловер з китицями
Вітаю всіх майстринь! Пуловер пошитий для доньки. Взяли доволі пластичний трикотаж. Модель досить...
Сорочка з косими складками на спинці
Вітаю всіх майстринь! Ця сорочка відразу потрапила в список бажань. Потім я побачила тканину з...
Еко-флешмоб "Я його зробила із... спідниці"
Вітаю з Днем Землі! До еко-флешмоба пошила топ. Була в мене спідниця, яку носила вкрай рідко і шмат...
Давайте поговоримо про сайт
Добрий день, любі майстрині! Сьогодні я до вас не з новим проектом, а з темою для обговорення. Так...
Блузон зі стрічками
Вітаю всіх майстринь! Із задоволенням приєднуюся до флешмобу одеського клубу "Девочки с иголочкой"...
Сукня для фотофоруму Burda. #10 year challenge
Вітаю всіх майстринь! Зараз навіть не віриться, але близько 10 років тому я відкрила для себе сайт...
Органайзер для спиць і гачків
Вітаю всіх майстринь! Плету на спицях і гачком змалечку. За багато років приладдя цього...
Біла блузка за компанію зі "Швейними штучками")
Вітаю всіх майстринь! Зі своєю білою блузою приєднуюся віртуально до флешмобу київського клубу "...
Яскраве твідове пальто
Вітаю усіх майстринь! Десь півроку я вибирала модель пальта для чудового яскравого твіду -...
Швачка у хаті. Мій куточок для творчості)
Вітаю всіх майстринь! Із задоволенням приєднуюся до Наталії і Лариси, які вже показали свої домашні...
Пальто для доньки 9/2018-104
Вітаю всіх майстринь! Демонструю пальто, яке пошила для доньки. В журналі модель без підкладки,...
Сукня з оборками
Вітання усім майстриням! Сукня в журналі сподобалася відразу, але тканина до неї віднайшлася лише...
Блузка і брюки кльош для доньки
Вітання усім майстриням! Пошила для доньки обнови і пощастило зробити фото хоча б на телефон і...
Сукня-жилет з кактусами. Майже круїз)
Вітаю усіх майстринь! Якщо минулого разу я зазделегідь спеціально шила сукню-сорочку аби...
Плетений топ з цікавою спинкою
Добрий день! Ось і дочекалась я сонячних фото з відпочинку від подруги Юлі у новому топі, який я їй...
Сукня-сорочка з міні-шлейфом
Вітаю, майстрині! Коли весною дівчата з Дніпра вирішили влаштувати флешмоб із пошиття суконь-...
Топ з маками
Від подруги отримала в подарунок декілька чудових тканин. І серед них красивий фірмовий батист...
Прошу поради: як вибрати оверлок?
Трикотажна сукня для доньки Вже вкотре намагаюся шити трикотаж на звичайній машинці і стикаюся з...
Торбинка для рукоділля
Доброго дня! Вітаю усіх рукодільниць зі святами з найкращими побажаннями:) Пошила подрузі на день...
Вишитий гаманець з котами
Отримала від доньки "замовлення" на гаманець з вишивкою. Три обов'язкові умови: чорний колір,...
Моя вишиванка за традиційним кроєм
Сьогодні я вперше святкувала День Незалежності, вбрана у вишиванку, пошиту за традиційним кроєм....
День Незалежності у вишиванках
На честь Дня Незалежності в Херсоні відбулися різні урочисті заходи, які відвідало багато городян....
Забіг у вишиванках
Сьогоднішній флешмоб присвячений вишиванкам і Дню Незалежності. В Херсоні, як і в ще декількох...
Флешмоб до Дня незалежності: запрошую усіх!
Доброго дня, дорогі майстрині! 24 серпня ми святкуємо День незалежності України. Саме тому на...
Літня сукня із застібкою на спинці
З бавовни у дрібний рослинний малюнок захотіла пошити собі легку просту сукню і, перебираючи...
Сукня «Таня» від Олени
Близько двох місяців тому на нашому сайті відбувся яскравий конкурс #мріядизайнера. У визначений...
Чоловіча сорочка, перешита на блузку з "Твін Пікса"
Передісторія:) На початку 90-х телебачення нас не балувало змістом, тому дивилися те, що показували...
Сукня плетена, з відкритою спиною
З подругою Юлею у нас давня традиція щорічно дарувати щось одна одній на День народження. На ФФ я...
Сукня з обкладинки Burda 6/2017
Ця сукня - той рідкісний у мене випадок, коли тканина чекала на свою викрійку, а не навпаки. Взимку...
З Днем вишиванки!
Дорогі майстрині! Вітаю з Днем вишиванки! Щиро бажаю творчої наснаги у створенні нових вишиванок,...
Сарафан як джинси
Як тільки вирішила шити блузку з велосипедами, відразу визначилася, що з італійської костюмної...
"Велосипедна" блузка з "фартушком"
Вкрай рідко у мене спочатку буває тканина, а потім я шукаю модель для неї. З цієї блузкою якраз...
Бажана сукня з воланами
Жовта сукня з воланами причарувала відразу і назавжди :) Дуже захотілося її пошити. Але зробити...
Спідниця з клином годе і два жилети
Восени 2012 року надихнулася ретро колекцією з Burda 8/2012. Спочатку дуже захотілося пошити...
Блузка-матроска
План пошиття цієї блузки визрівав поступово. Модель мені подобалася, але шити її особливо не...
Ще один тільдо-півень:)
Після парочки перших тільдо-півнів з'явився у мене ще один їхній братик, тільки зростом більшенький...
Дуже тепле пальто для доньки
Наприкінці листопада пошила доньці зимове утеплене пальто. Обов'язкова вимога - тепле, як пуховик,...
З Новим роком!
Дорогі майстрині! Щиро вітаю усіх вас з Новим роком і бажаю усіляких гараздів, радощів, успіхів,...
Півень-тільда - символ 2017 року
Як відомо, за східним календарем прийдешній новий 2017-й рік буде роком Півня. Тому і вирішила...
Шапка і снуд - теплий плетений комплект
В останній день осені я з радістю вітаю з Днем народження мою подругу Олену! Близько семи років...
Чохол для планшета - "Будиночок в Шотландії"
Фотофорум Burdastyle подарував мені подруг. По рукоділлю, по спілкуванню, по життю. Дружимо ми...
Дуже довгий шарф (і шапка)
Позаминулої зими я в'язала для подруги Юлі шарф в подарунок на День народження. Довгий і широкий....
Помаранчеве пальто
Наприкінці 90-х я купила собі дороге довге зимове помаранчеве пальто з найчистішої шерсті. Носила,...
Теракотове пальто для сестри
Вітаю всіх майстринь! Ну що, задощило? Осінь, одначе:) Час показувати пальто. У сестри років 15...
Вітаємо!
Рівно 10 днів тому ми святкували День народження нашого сайта. Сьогодні ж святкує свій День...
Сукня - потертий шик
Беруться обрізки льону, клапоть іншого льону, мереживо, нитки муліне. Витрачається півтора місяці...
Сукня "дванадцять виточок"
Цю публікацію можна було назвати частим на ФФ "давнішня забаганка" :) Дуже подобалася модель сукні...
Легка сукня для спекотного літа
У цій сукні 3/2012#108В з тонкої бавовняної тканини дуже комфортно у найспекотніші дні. Пошито і з...
Дуже проста спідниця
Ось така проста спідниця з'явилася у мене два роки тому. Тканина - приємний легкий атлас. Довго...
Сукня. Трохи Азії
Сукня - модель 2/2012#111. Чотири роки тому думала пошити таку собі, та полінувалася помучитися з...
Блузка з воланом і вельветовими вставками
Блузку пошила з приблизно метра батисту шириною 145 см два роки тому (фото теж тодішні). Блуза...
Сукня червона - вінтаж 1965
Дуже сподобалася ця сукня - копія моделі зі старовинного журналу за 1965 рік. Коли побачила яскраву...
Блузка з коміром-шарфом
01.06.2013 Пошила блузку з м'якої, легкої, струменистої бавовняної тканини без еластану. Розмір мій...
Куртка-жакет з капюшоном
Сьогодні я в ролі кравця і демонстратора одягу:) Бо шила сама, та не для себе. Травень цього року...
Блузка з хусткового купону
13.04.2013 Блузка пошита три роки тому з дуже тонкого і ніжного шовкового батисту від моєї...
Лляна вишиванка для подруги
Я знала, що моя подруга Юля мріє мати вишиванку. І цього року я вирішила порадувати її на День...
Дві сукні по одній викрійці
29.05.13 Три роки тому ми з подругою Оленою з Пензи домовилися пошити сукні по одній викрійці. Є у...
Пишна спідниця і блузка з воланом
Дуже хотілося показати цю спідницю. І хоча пошита вона майже 10 років тому, "в люди", тобто на ФФ,...
Блуза з асиметричною баскою
08.09.2013 До басок я байдужа, але в цій моделі 8/2013#115 вона особлива завдяки складкам і різній...
Блузка по вінтажній викрійці
10.06.14 Ця блузка пошита по вінтажній викрійці 5/2014#134. Тут все як я люблю - драпірування, бант...
Сукня в азіатському стилі
Вирішила показати і свою сукню в азіатському стилі, хоча фотографії і сама сукня вже дворічної...
Домашній "спортивний" костюм
Цей костюм у мене не для спорту, а для зручного домашнього буття. В ньому зручно і займатися...
Кофтинка плетена для маляти
Вечори минулого тижня присвятила плетінню кофтинки для небожа. Опис знайшла в інтернеті. Так давно...
Пуловер і брюки - по-домашньому
Нарешті дійшли руки пошити собі щось гарненьке для дому. Кожного разу, коли казала собі: "Все,...
Пуловер для доньки
Пуловер в'язала для доньки. Модель знайшли на одному в'язальному сайті. В'язала майже точно за...
4 новорічні колекції
Декілька років поспіль робила до Нового року іграшки на ялинку. Робила багато, собі, родичам і...
Теплі шкарпетки
Ці шкарпетки називаються джураби і плетуться спицями або гачком всюди на Кавказі та Памірі. Їх опис...
Така як ми:)
Ця дівчинка така яка ми з вами - дуже полюбляє рукоділля. Поки що вона тільки трохи плете гачком і...
Дві вишиті косметички
Дві косметички, вишиті в подарунок двом чудовим жінкам. Схеми відшукала в інтернеті. Вишивала...
Пуловер для подруги
Цей пуловер - мій подарунок подрузі Юлії на День народження ще в 2013 році. Їй сподобалася ця...
Спідниця зі шлейфом
Продовжую серію одягу для доньки :) Цю спідницю зі шлейфом я пошила для неї. Доньці сподобалася...
Доньчині штани:)
Донька захотіла вузькі штани з досить високою талією. Зупинилися на моделі ШЛБ 2/2013 # 2D. Кроїли...
Пальто для сестрички
Минулого тижня в стислі терміни практично ночами шила. Моя двоюрідна сестричка приїхала на сесію в...
Блуза з бантом
Була у мене невдала на мій погляд сукня. Це була одна зі спроб пошити відому сукню в горох"...
"Дольче і Габбана" в подарунок
Цей клатч - мій подарунок подрузі Юлії на День народження. До кожної весни я завчасно готуюся і...
Вишиті сумки
Шиття і вишивання сумок виявилося захоплюючим заняттям. По 3600 хрестиків вишиті на сумках з...
Вишита еко-сумка. Майже майстер-клас:)
Перші свої вишиті еко-сумки я зробила ще в 2011 році. В наступній публікації завантажу цілу...
Дівчинка з перловою сережкою
Кожна нова тільда виходить трохи іншою, ніж уявляється спочатку. Цю панянку хотіла зробити схожою...
Лляний комбінезон
Спокійно ставлюся до комбінезонів. Але цей захотілося обов'язково пошити. В його вирізі горловини,...
Дівчинка з маками
Третя тільда, дівчинка з маками, з'явилася завдяки залишку від моєї спідниці з фірмової бавовняної...
Вишиванка з готової туніки
02.07.2015 Колись давно купила готову німецьку туніку з бавовни. Трохи поносила і забула про неї....
Руда дівчинка
Слідом за першою з'явилася друга тільда:) Назвала її рудою дівчинкою. Лялька вдягнута у такі речі...
Перша тільда
Цієї весни я наважилася сама пошити ляльку в стилі тільда. Вивчила багато майстер-класів. Дуже...
"Футляристий" мішечок
14.06.2015 Сукня 8/2014-106 B пошита з чудової американської бавовни для печворку з оригінальним...
Сукня з мінішлейфом
31.05.2015 Отримавши на День народження від Юлі 2 метри незвичайного смугастого батисту, я вирішила...
Не стати Барбі
06.02.2015 Дано: Близько 2х1,5 м коралового кольору пластичної м’якої і важкої віскози. Задача: Не...
Zazanna
23.11.2014 Zazanna – це модель пуловера дизайнера Norah Gaughan. В’язала майже за інструкцією. Всі...
Шотландська трійка
21.10.2014 Було у мене п’ять метрів темно-синьої англійської костюмної напіввовни і куплена колись...
"Вінтажні" швидко-вишиванки
27.08.2014 Не планувала шити модель 4/2014-108, але вона виявилася найвдалішою для мого задуму....
Зіграємо в гольф?
20.08.2014 Взимку на День народження мені подарували тканину. Обирала сама в інтернет-магазині....
Топ з песиками
28.07.2014 Від моєї сукні в стилі ретро залишилося трохи тканини. Це були шматки в сумі розміром...
Картатий комбінезон
07.05.2014 Рідко зараз купую ШЛБ, щось моделі там все простіші:) А побачила цей комбінезон 1/2014-...
"Красотка" на фабриці
21.04.2014 Тканина, з якої пошита сукня 2/2014-116А, дуже приємна в роботі і вживанні. Це...
Нова сукня і старий жакет
18.04.2014 Жакет старий. Пошитий ще в 2005 році. Це модель ШЛБ 2/2005-1А. Як же мені кортіло пошити...
Сукня з "блискавкою"
09.04.2014 Спідниця з блузкою? Ні, це сукня! Дісталися мені від Юлі метр відмінної платтяної вовни...
Дуже тепла сукня
лютий 2014 Теплу, дуже теплу сукню 12/2012-133 я пошила собі з м’якої шерсті в «ялиночку». Особливо...
Середньовічне пальто
20.01.14 Давно хотілося пошити довге пальто. Сподобалася модель 10/2013-130. Викрійка для невисоких...
Сукня зі шлейфом
20.11.2013 Мені подобаються сукні з незвичайними деталями. То з «конвертиком», то «пальто задом...
"Міс Лемон"
20.09.2013 Мені подобається тема ретро в одязі. Сукню 9/2013-112 вирішила пошити з віскози з...
Сукня з кантом
21.04.2013 Навряд чи в мене б з’явилася ця сукня 2/2013-112, якби не Юлін відріз жатого віскозного...
Пальто з лодену
21.03.13 Лоден, з якого пошито пальто, подарувала мені подруга Юля. Тримаючи в руках розкішний ...
Як Фрайні Фішер
08.03.2013 До 20-х років минулого століття жінки звільнилися від тісних корсетів, в моді свобода,...
Пальто задом наперед
09.02.13 Пальто задом наперед))) Саме так жартома похвалила-назвала мою сукню сестра через її ...
Сукня з "конвертом"
03.12.2012 Звичайно, як побачила цю сукню 12/2012-141 в анонсі, я зрозуміла – це «моя» модель:)...
Мотанки
10.12.12 В червні 2011 року я випадково побачила на першому національному українському каналі...
Сукня-вишиванка
30.09.2012 Ця сукня в мене є завдяки подрузі Юлі. Вона надіслала мені прекрасну бордову тканину. За...
Блуза з бантом
09.02.2012 Якось так виходить, що до Дня народження я шию собі блузки, а не сукні. І вже за...
Блузон "Шерлок"
10.01.2012 Мені дуже подобається радянська екранізація пригод Шерлока Холмса і доктора Ватсона із...
Синя сукня в стилі "Шанель"
23.10.2011 Сукню захотіла пошити собі відразу, як побачила перший анонс на сайті. Це модель 10/2011...
6 Коментарів
В мене теж є цей чудовий номер! Ну дуже багато цікавих деталей в ньому!)
Надю, цей номер дійсно унікальний, як на мене, - дуже цікавий, красивий і досі актуальний.
І в мене є цей чудовий номер! Гадаю , я б ніколи не почала шити , як би не прекрасний світ " Бурди", бо в школі до уроків шиття я ставилась більш , ніж прохолодно)
А у мене щасливий збіг - саме завдяки урокам праці в школі я практично пройшла курси шиття. Вдячна нашій вчительці, вона сама шила. А потім з'явилася Burda - і я з радістю переключилася з жіночих радянських журналів на точні німецькі викрійки.
Тому завжди кажу, що мої вчителі з шиття - це уроки праці в школі і журнал Burda.
Доброго дня! Не можу зай ти по ссілці на сторінку Фейсбука. Пише, що сторінка видалена.
Добрий день, Олено! Перепрошую, виправила посилання. Тепер має відкриватися коректно.